Hoe het werkt

Het proces naar zonne­panelen

Wil je zonnepanelen, maar heb je geen idee waar te beginnen? No worries! Bij Zonne-Man hanteren we een makkelijk proces om jou te helpen de allerbeste keuze te maken voor jouw situatie. Check hoe we dat fixen!

ADVIES AAN HUIS

Vreselijk eerlijk.

Binnen twee weken komen we bij je langs voor een gratis adviesgesprek op locatie. Tijdens dit gesprek bekijken we samen alle mogelijkheden. We stellen niet alleen een technisch plan op, maar geven je ook inzicht in de financiële kant, zodat jij straks de perfecte beslissing kunt maken.

MAATWERK­OFFERTE, SPECIAAL VOOR JOU

Maar ook voor je buren, we zijn niet zo moeilijk.

Na ons gesprek sturen we je een persoonlijke offerte. Het mooie is dat je nergens aan vastzit en alles volledig vrijblijvend is. In de offerte vind je een duidelijk overzicht van de kosten en het rendement van het systeem.

ZONNE­PANELEN INSTAL­LEREN ALS EEN BAAS

Of als een Zonne-Man

Als je akkoord gaat met onze offerte, plannen we de installatie van de zonnepanelen in. Dat gebeurt in één dag, en voilà, je begint meteen te besparen. Als jij zorgt voor koffie, zorgen onze ervaren installateurs voor een veilige en vakkundige installatie. In de meeste gevallen worden de panelen binnen 8 weken geleverd.

NA INSTALLATIE

No Drama

Bij Zonne-Man vinden we nazorg en service belangrijk. Daarom ontvang je binnen 5 werkdagen na installatie alle gegevens voor de monitoring. Zo blijf je altijd op de hoogte van je opbrengsten en kun je bij ons terecht voor vragen en advies.

WIL JE MEER WETEN OVER ONZE PRODUCTEN?

Kijk dan hier. Heb je nog andere vragen? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze veelgestelde vragen. We staan voor je klaar!