De meterkast

De meterkast

Meterkast

De Meterkast

De omvormer zet de gelijkspanning eerst om in een sinusvormige wisselspanning. Deze wisselspanning wordt vervolgens getransformeerd naar een spanning die iets boven de lokale netspanning ligt. Deze transformatie is nodig om te zorgen dat de zonnestroom daadwerkelijk in het net wordt ’teruggeleverd’.

 Het is belangrijk dat de meter geschikt is en dat de meterkast volgens de richtlijnen weer wordt opgeleverd. Heb je een oude meterkast met draaistoppen dan dient je meterkast volledig vervangen te worden.

Zonne-Man verzorgt ook dit voor jou.

Meterkast

Zonne-Man vs Beunhazen

Tegenwoordig zijn er in elke bedrijfstak zogenaamde ‘specialisten’ in overvloed. Elke beunhaas met een schroevendraaier noemt zich elektriciën. Waar veel belangrijke beroepen, zoals dokter en piloot, wel goed beschermd zijn, is dit niet zo bij elektriciëns. Elk jaar gebeuren er helaas heel veel levensgevaarlijke ongelukken omdat een niet erkende en gecertificeerde ‘elektriciën’ slecht werk heeft afgeleverd. Ze maken een website, hebben geen opleiding, maar doen alsof ze van alles al kunnen. Het wordt ze nog makkelijker gemaakt omdat ze zich zomaar bij de KvK kunnen inschrijven als ‘elektriciën’. Gelukkig zijn er instanties als InstallQ, die dit soort beunhazen uitfilteren. 

Naast het monteren van zonnepanelen en het plaatsen van laadpalen zullen de vakbekwame monteurs van Zonne-Man indien echt noodzakelijk ook de volgende belangrijke punten verzorgen:
• nieuwe groep plaatsen en/of aardlekschakelaar bijplaatsen

• meterkast en/of stoppenkasten vervangen

Zonne-Man verzorgt ook dit voor jou.

Interesse in een meterkast?