Onze omvormers

Omvormers

Omvormers

Solis stringomvormer

De SOLIS stringomvormer is een omvormer die wordt toegepast als je zonnepanelen allemaal één kant op gericht zijn en je geen last hebt van schaduw op je dak. Wanneer panelen wel naar verschillende kanten gericht staan of wanneer er nogal veel schaduw is, dan is een systeem met optimizers (de micro-omvormers) de beste oplossing.
Bij een stringomvormer worden de zonnepanelen in serie aan elkaar gekoppeld. Afhankelijk van de grootte van een systeem worden meer strings toegepast.De omvormers van Solis zijn van gedegen kwaliteit en hebben een zeer hoge betrouwbaarheid. Met een stringomvormer van deze Chinese fabrikant maak jij altijd de juiste keuze. De Solis stringomvormers hebben daarnaast een breed inspanningsbereik. Solis MPP-trackers behoren tot de beste binnen de PV branche. De ontwikkelde stringomvormers van Solis kunnen een extra opbrengst tot wel 10% extra genereren. Voornamelijk door actief op schaduw te reageren zijn de Solis omvormers een stuk efficiënter.

Omvormers

Solaredge + power optimizers Omvormers

Bij Solaredge heb je een centrale omvormer in combinatie met optimizers per zonnepaneel, dit zorgt ervoor dat de panelen geen invloed op elkaar hebben. Dit is handig wanneer je met schaduw te maken hebt of verschillende dakvlakken hebt.

Omvormers

Enphase micro-omvormers

Bij Zonne-Man is jouw veiligheid erg belangrijk. Enphase is op dit moment één van de veiligste zonnetechnologieën op de markt. Ieder zonnepaneel heeft zijn eigen micro omvormer en zorgt ervoor dat de panelen geen invloed op elkaar hebben en is dus perfect voor meerdere dakvlakken en . Het systeem is makkelijker uit te breiden dan bij Solaredge, je hebt hier namelijk niets te maken met een bepaald aantal panelen in één string. Ook zijn er meerdere type panelen op aan te sluiten waardoor uitbreiding in de toekomst een groot voordeel is. Ook heeft Enphase een langer levensduur en bevat geen centrale omvormer in huis en krijg je met 25 jaar garantie de meeste zekerheid in de branche.

Interesse in zonnepanelen?