Onze producten

Zonnepanelen

Zet je dak aan het werk!

Zonnepanelen zijn de basis van een zonnesysteem. Ze zetten zonlicht om in elektriciteit, zelfs bij bewolking. Hoe meer licht er op de panelen valt, hoe hoger de opbrengst. Wil je meer weten over zonnepanelen en hoe ze werken? Bezoek dan onze pagina over zonnepanelen.

Omvormers

Van zon naar stroom, maar dan andersom

De omvormer is een belangrijk onderdeel van het systeem. Hiermee wordt de opgewekte stroom omgezet van gelijkstroom naar wisselstroom, zodat je deze kunt gebruiken in huis. Benieuwd welke omvormer het beste bij jouw situatie past? Ga dan naar onze pagina over omvormers.

Een geschikte meterkast

Geef stroom aan het net en verdien je zonnepanelen terug

Als de stroom is omgezet naar wisselstroom, kan deze teruggeleverd worden aan het net. Wil je meer weten over het terugleveren van stroom en waar je op moet letten bij de meterkast? Bezoek dan onze pagina over teruglevering.

Ontmoet Laad-Man

Het broertje van Zonne-Man

Welkom bij Laad-Man, het jongere broertje van Zonne-Man. Met Laad-Man ben je verzekerd van een altijd opgeladen accu. Kies je voor het gemak van rijden op zonne-energie? Ontdek onze nieuwe collectie laadpalen bij Zonne-Man, waarmee je auto volledig op zonne-energie opgeladen wordt – dat betekent gratis rijden op zonnekracht!

Thuisbatterijen

Sla de zon op in je kast en wees de baas over je energie met thuisbatterijen

Wil je opgewekte energie opslaan in plaats van terugleveren aan het elektriciteitsnet? Dan is een thuisbatterij wellicht interessant. Wil je meer weten over de voordelen en mogelijkheden van een thuisbatterij? Bezoek dan onze pagina over thuisbatterijen.

Waterontharders

Zacht Water, Harde Resultaten

Water is essentieel voor het reinigen van zonnepanelen, maar er zijn meer voordelen bij het gebruik van een waterontharder. Het voorkomt kalkaanslag, verlengt de levensduur van apparatuur, bespaart tijd en geld, en bevordert zelfs een gezonde huid. Bezoek onze pagina over waterontharders en geef je zonnepanelen en huishouden een sprankelende boost!

Wil je meer weten?

Bij Zonne-Man adviseren we je graag over het beste zonne-energiesysteem voor jouw huis. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of advies op maat.