De meterkast

De meterkast is een belangrijk onderdeel van jouw zonnepaneleninstallatie. De omvormer zorgt ervoor dat de gelijkspanning van de zonnepanelen wordt omgezet in een sinusvormige wisselspanning. Deze wisselspanning moet vervolgens worden getransformeerd naar een spanning die iets hoger ligt dan de lokale netspanning, zodat de zonnestroom daadwerkelijk kan worden teruggeleverd aan het elektriciteitsnet.

Het is daarom essentieel dat jouw meter geschikt is en dat de meterkast volgens de richtlijnen wordt opgeleverd. Als jouw meterkast niet aan de juiste eisen voldoet, kan Zonne-Man deze voor jou vervangen.

Zonne-Man vs. Beunhazen

Helaas zijn er veel zogenaamde ‘specialisten’ op de markt die ondeskundig werk verrichten en onveilige situaties kunnen veroorzaken. Bij Zonne-Man werken uitsluitend vakbekwame en gecertificeerde elektriciens die jarenlange ervaring hebben met het installeren van zonnepanelen. Wij zorgen ervoor dat jouw meterkast veilig en volgens de juiste normen wordt opgeleverd, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw zonnepaneleninstallatie.

Wil je weten wat Zonne-Man voor jouw meterkast kan betekenen?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Onze vakbekwame monteurs staan voor je klaar om de meterkast veilig en volgens de juiste normen op te leveren.