Panelen en omvormers

Zonnepanelen

BISOL zonnepaneel

De BDO-350M-RED van BISOL heeft een vermogen van 350 Wattpiek en beschikt over 108 cellen. Dit paneel is ontworpen en geproduceerd in Europa, heeft dubbele isolatie en levert een uitstekende prestatie bij weinig licht. Wat dit zonnepaneel uniek maakt is zijn prachtige dieprode kleur, waardoor het perfect past bij een rood dak en zeer populair zijn voor monumentale panelen waar de uitstraling van belang is. De modules zijn uitgerust met innovatieve half-cut cel-technologie.

DMEGC zonnepaneel

DMEGC behoort volgens de onderzoekers van EuPD Research tot de top van pv-merken in Nederland op het gebied van naamsbekendheid, tevredenheid en keuze van klanten. Het merk DMEGC staat voor betrouwbaarheid en is bekend dat ze één van de mooiste Full black panelen in de markt leveren. Het paneel dat we uitgekozen hebben voor de Klaarhamerwijk

Enphase IQ8 PLUS Micro-Omvormer

Bij Zonne-Man staat jouw veiligheid voorop. Daarom bieden wij Enphase micro-omvormers aan, een van de veiligste zonnetechnologieën op de markt. Ieder zonnepaneel heeft zijn eigen micro-omvormer, waardoor de panelen geen invloed op elkaar hebben. Dit maakt het systeem perfect voor daken met verschillende oriëntaties en schaduwvorming. Het Enphase-systeem is bovendien makkelijker uit te breiden dan Solaredge, omdat je niet afhankelijk bent van een bepaald aantal panelen in een string. Het is ook mogelijk om meerdere typen zonnepanelen aan te sluiten, waardoor toekomstige uitbreiding gemakkelijk is. Enphase biedt een lange levensduur en bevat geen centrale omvormer in huis. Bovendien geniet je met 25 jaar garantie van de meeste zekerheid in de branche.

Vossenkoog 10
1822 BG Alkmaar
072 20 20 975

© zonne-man.nl | Algemene voorwaarden