Thuis­batterij

Met een thuis­batterij kun je de opgewekte energie van je zonnepanelen opslaan in plaats van deze terug te leveren aan het elektrici­teits­net. Hoewel dit in Nederland nog niet veel wordt toegepast vanwege de salderings­regeling, wordt het in veel andere landen al wel succesvol gebruikt. Aangezien de salderings­regeling in Nederland vanaf 2023 gaat veranderen, is het verstandig om nu al rekening te houden met de keuze van je installatie en deze eventueel uit te breiden met een thuis­batterij.

Bij Zonne-Man werken we met de thuisbatterijen van Enphase, een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Enphase thuisbatterijen hebben een ingebouwde micro-omvormer en zijn AC-gekoppeld, wat betekent dat ze compatibel zijn met alle merken PV-systemen. Het compacte ontwerp maakt de installatie makkelijk en veilig, dankzij de lage voltages en lithium ijzer fosfaat cellen.

Waarom Enphase thuis­batterijen?

  • Ingebouwde micro-omvormer
  • Compact ontwerp
  • door de lage voltages en lithium ijzer fosfaat cellen
Meer weten?

Wil je meer informatie over thuisbatterijen en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.