Over ons

 

Onze missie is om met elkaar te verduurzamen op een verantwoorde wijze. Wij kiezen dan ook voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Ieder huishouden heeft een andere behoefte. Door met onze klanten in gesprek te gaan achterhalen welk systeem het beste bij jullie passen. Zonnepanelen is een investering voor de lange termijn, kies voor producten met goede garanties met Nederlandse klantenservice. Wij zijn dan ook Premium dealer van Solarwatt, hoogwaardige panelen en daadwerkelijk gefabriceerd in Duitsland. 

 

Het plaatsen van zonnepanelen is de laatste jaren explosief gegroeid. Door tekorten aan technische mensen gaat dit ten kosten van de kwaliteit en veiligheid. Wij werken uitsluitend met professionals die al jaren ervaring hebben met plaatsen van zonnepanelen. Hierdoor bent u verzekerd van een goede en veilige installatie. 

Wij geloven dat energiebeheer in een huishouden steeds belangrijken wordt. De autoladen op de juiste momenten of de wasmachine laten draaien wanneer de zon schijnt. Door meer inzicht te hebben in het verbruik en opwekking kunnen wij daadwerkelijk groene stroom gaan opslaan en nog beter inzetten. Dit is waar wij ons continue mee bezighouden en ontwikkelen.