Over ons

Zonne-Man: jouw betrouwbare partner voor een duurzame toekomst 

Ben jij op zoek naar mensen die je kunnen helpen bij het plaatsen van zonnepanelen op jouw huis of bedrijf? Dan ben je bij Zonne-Man aan het juiste adres! Onze naam klinkt misschien als die van een superheld, maar in werkelijkheid zijn we gewoon een groep mensen met een passie voor het geven van advies over duurzaamheid en energiebesparing.

Wie zijn wij?

De mythe, de legende: maak kennis met Zonne-Man uit Alkmaar, het meest stralende team dat in januari 2022 het licht zag. We zijn opgericht door drie zonnepanelenfanaten met zoveel ervaring dat ze de zon persoonlijk kennen. Bij Zonne-Man draait alles om eerlijkheid, snelheid en een persoonlijke benadering, maar met een vleugje humor erbij. We weten dat er veel cowboys zijn op de markt, maar wij zijn vastbesloten om onze klanten, bijvoorbeeld in Alkmaar en Dijk & Waard, te verlichten met duurzame oplossingen voor hun woning.

Voor wie wij werken 

Bij Zonne-Man richten wij ons op particulieren en het MKB. Onze adviseurs komen altijd bij je langs voor een persoonlijk adviesgesprek op locatie. Onze adviseurs komen bij je langs voor een persoonlijk adviesgesprek op locatie, waarbij ze direct de opties in zonnepanelen voor jouw huis met je doornemen, zodat je kunt profiteren van persoonlijk afgestemd advies, gemak en comfort, en directe interactie met onze experts. Wij helpen je ook graag met het verder verduurzamen van jouw woning of bedrijf, de mogelijkheden hiervoor vind je hier.

Erkend InstallQ installateur 

Wij gaan tot het uiterste om jou de beste service te bieden. Wij zijn een vakbekwaam bedrijf en erkend InstallQ installateur. Dit betekent dat je verzekerd bent van nazorg en de beste service gedurende de hele levensduur van jouw systeem. 

Meet the team 

Barry

John

Babet

Onyiu

Hanno

Han

Justin

Femke

Neem contact op voor persoonlijk en eerlijk advies

Bij Zonne-Man vinden wij persoonlijk contact en eerlijk advies belangrijk. Onze adviseurs komen altijd bij jou langs voor een persoonlijk adviesgesprek op locatie. Zo kunnen wij direct de opties in zonnepanelen voor jouw huis of bedrijf met je doornemen. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.